S
KnockOnWood skrev:
Skojar du, bryr du dig verkligen om vad grannarna tycker om att du har en antenn?

Men en god anledning till att inte ha utvändig antenn är om man inte vill skylta för Radiotjänst att man har tv :rolleyes:
Nej jag bryr mig om vad jag själv tycker framförallt, eftersom jag anser att paraboler och antenner är asfula så tycker jag dom ska ner så fort som möjligt.
 
  • Gilla
-MH- och 4 till
  • Laddar…
S
Skönt med debatt! Jag får fundera ett varv till, ser inte att jag någonsin kommer behöva det igen (eventuellt extra tv-tittande på de markbundna kanalerna kan ju streamas via svtplay osv) men det känns ändå som ett visst ingrepp att bara rycka allt. Plockar nog ner antennen oavsett, den är typ 3 meter hög då det ligger en hög kulle bredvid. Sakta men säkert åker nog kablarna i väggen också...
 
S
En följfråga, inte installerar man väl TV-antenn osv i nya hus?
 
harry73
stefan991 skrev:
En följfråga, inte installerar man väl TV-antenn osv i nya hus?
Om man bor på landet och vill ha boxer? Varför inte.
Men troligtvis inte i en villamatta i en medelstor stad
 
  • Gilla
helder och 1 till
  • Laddar…
Detta måste väl ändå klassas som dagens I-landsproblem? :D
 
gnuttisch skrev:
Detta måste väl ändå klassas som dagens I-landsproblem? :D
För vissa är det viktigt
jag anser att paraboler och antenner är asfula
Forumregel 4.4.3:
Alla har rätt att få hjälp med sitt problem. Säger man att man har ett problem så har man det, även du kanske inte tycker det. Undvik att svara istället för att antyda att personen inte borde ha frågat.

:)
 
  • Gilla
Hejduk..tig
  • Laddar…
Jag ber då om ursäkt till alla som tog illa vid sig.

:)
 
S
Det var ju inte riktigt så att du sa att TS inte borde ha frågat :p klart det är ett I landsproblem, skulle vilja säga att alla frågor om robotgräsklippare också är ilandsproblem, icke desto mindre värda att fråga. :)

Jag har vArt med på ett enda nybygge, och då sattes det faktiskt parabol, men hAn bodde såpass att han nog aldrig kommer få fiber.
 
Vi är nog väldigt många som inte kommer få fiber inom närmaste framtiden. Låter mer som ett stadsproblem. Och det finns väl inte något ännu som ger den kvalitén som parabol, som tidigare sagts.
 
Och när parabolen är uttjänt kan man vinkla om den och ha som fågelbad :)

Gör om det, fibernissar :cool:
 
  • Gilla
Plåthuset och 3 till
  • Laddar…
Jag kör vanlig antenn fast jag har fiber.

Enda sättet att få helt gratis tv.
 
  • Gilla
Nerre och 3 till
  • Laddar…
...har inte fiber ännu så jag är inte 100 på hur det fungerar, men hur distribuerar man ut en IP sänd tv på flera TV apparater? Hos mina föräldrar så har jag för mig att inkommande box på bredbandet skapar en DVB signal som sedan distribueras ut på apparaterna via vanliga antennkabeln. Vet inte vad de har för abonnemang och hårdvara för detta. Jag tänker i alla fall att åskledaren på taket kan man ju fälla, men att det kan vara en god ide att ha kvar kablage och uttag.
 
  • Gilla
helder
  • Laddar…
Jag har fiber på G, men parabolen får sitta kvar, kvalité och utbud går före utseende, TV antennen åkte dock i soporna när jag renoverade taket.

Mediabolagen ringer stup i kvarten nu när dom vet att fibern snart är här "Du får välja 16 helt fritt" 16 ?? Jag vill ha 150 kanaler som har har nu, HD i alla kanaler som är möjliga, och givetvis bästa möjliga ljud, vad kostar det ??
"Det har vi inte" Tack och hej ....klick.

En som gillar att bara slå sig ner och zappa.
 
  • Gilla
RoBo och 2 till
  • Laddar…
Om man känner sig beroende av TV är en sak. Men paraboler och antenner förfular ett hus så pass mycket att det helt enkelt bara går bort. Swdan kan man ha en bordsantenn i reserv men i kristider är det viktigare med batterier till radion än antenn på taket. Ett av de starkaste skälen till att vi valde att ha is i magen under Telia debaklet i aprill var hur mycket en parabol skulle ha förfulat vårt hus och vårt område.
 
Allt är ju en fråga om tycke och smak. Tycker personligen inte att en parabol förfular så hemskt mycket. Värre är det isf med studsmattor och ovanmark-pooler.
Fast mitt hus borde isf vara skitfult, med parabol, studsmatta, antenn, pool och antenn. Samt fiber 😊
 
  • Gilla
cecar33 och 4 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.