Hej, börjar få riktigt stopp i avloppet mella köket och duschen så jag införskaffade en Nilfisk avlopps högtrycksslang för att försöka spola rent det.

Min fråga är .. Jag har en Kärcher högtryckstvätt och undrar om det finns någon adapter så att Nilfisk slangen passar till Kärchern? Min svärfarhar en Nilfisk så jag kan låna den men skulle vara skönt att inte behöva låna då och då utan kunna köra själv!
 
B
Ska finnas, har för mig att jag sett en på Clas Ohlson.

Edit: verkar vara åt fel håll
http://m.clasohlson.com/se/Alka-adapter-Alto-Kärcher-/51-1121
 
Redigerat:
Hittade denna gamla tråd i som svar på samma fråga jag har idag.

Alltså: adapter som gör att man kan ansluta Nilfisk/KEW/Alto- tillbehör till en Kärcher högtryckstvätt i K-serien, den vanligaste på marknaden idag.

Jula hade en, den finns inte längre i sortimentet av allt att döma. Man kan beställa via ”svensk” webbshop men fraktkostnad ställer till det uppåt 250 kr för kalaset.

Hittade en på Banggood som verkar passa fint, skeppar från UK och ganska kort leveranstid, 50 spänn inkl frakt. Har beställt, ska anlända om en vecka cirka och jag rapporterar tillbaka hur det gick med Postmords avgifter, tull, moms etc men jag utgår från att det inte bör vara några problem särskilt som jag kryssade i en ruta där jag begärde att Banggoods logga maskas bort. Ett litet experiment, det var åratal sedan jag beställde direkt från Kina via dropshipping.

https://www.banggood.com/Bayonet-Fi...essure-Washer-p-1339521.html?cur_warehouse=UK
 
  • Gilla
krissttoffer och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.