Hejsan,
Vi håller på och ska sätta fart med vårt nybygge. Så det gäller att tänka till var eluttag och tv-uttag ska sitta.
Har helt kört fast i hur vi ska möblera vårt blivande vardagsrum. :eek:
Det är två stora partier med skjutdörrar, med vacker utsikt utanför. Ca 5,2 * 4 meter.
Fönstret på ena väggen är högt placerat, så det fungerar att placera möbler undertill.

Vi har idag en soffa med två divaner (typ u-form).

Hoppas att jag kan få kreativa idéer från er.

v-rum.JPG
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Hej, lite för lite information tycker jag. Är ingången längs ner till höger? Är väggen till vänster om detta "hel"? "Fönstret på ena väggen, det finns väl bara en vägg med fönster, två väggar är med skjutdörrar och den fjärde med ingång och vägg utan fönster?
Vad ska ni ha rummet till? Beroende på hur stort huset är i övrigt så kanske ni redan har gästrum, lekrum, tv-rum, matrum, rum med bokhyllor för böcker, cd, dvd, arbetsrum, spelrum, spela instrument osv. Eller är detta saker som ni behöver ha i ert nya v-rum? Ska ni ha fler fåtöljer, läshörna, lekhörna, mm? Soffbord? Mattor? Växter?
 
För många skjutdörrar ;), köp mindre soffa, skruva upp ett väggfäste med svängbar arm i övre vänstra hörnet för tv, sätt soffan mot nedersta väggen.
 
Satsa på härliga samtals, umgängesmöbler med bra punktbelysning för mörka kvällar för läsning etc. Förstör inte rummet med en TV, ställ den i ngt annat rum. Njut av utsikten istället.
 
  • Gilla
TheAngel
  • Laddar…
Tack för idéer!
Vi är inne på att placera en tv delvis framför skjutdörren (eller den fasta delen av den) uppe till vänster. Ingen bokylla i detta rum, inte heller ett lekerum. Det är superfin utsikt och vi är tv-råttor hahaha.. En möjlighet att kunna förena nöje ed skönhet.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.