Nytt byggprogram för TV!

Ansök till vårt nya byggprogram! Vi söker er som håller på och renoverar eller som går i tankar om att renovera. Eller er som ska ge er på att bygga något. Vi hjälper er med allt från att Fido ska få en ny hundkoja till större och mer avancerade projekt. Dock inte hela hus.

Skicka in en ansökan där ni berättar om vilka ni som söker är och vad ni behöver hjälp med. Stort som smått. Skicka med bilder på er själva och era projekt. Skicka ca 10 bilder totalt.

Beskriv vad ni behöver hjälp med och varför. Kanske finns det fler anledningar än att inte tiden räcker till? Beskriv vilka ni som söker är. Är ni händiga, inredningsfreaks eller totalt ointresserade av allt som har med bygg och inredning att göra, men ändå behöver hjälp? Formulera varför vi ska välja just er. Vi söker i första hand folk som bor i Stockholm med omnejd.

Glöm inte att skriva namn, adress och ålder.

Skicka ert intresse till bygga@mexikomedia.com
 
  • lapp.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Man bor i fel landsände för att få hjälp! :p
 
Bor också i fel ände av landet, men saknar en del info iaf. Kostar det något? Och hur många byggprogram får plats i svensk tv? Vilken kanal är det som det kommer sändas på. Borde väl vara av intresse för en sökande kan jag tycka.
 
Samma här.....bor i fel landsände......fy tusan....
 
Kolla in och sprid vår Facebook-sida!
Här hittar du även all information om hur du ska gå tillväga om du vill medverka i programmet! (y)

https://www.facebook.com/bygghjalp
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.