Är det någon som känner till något företag som säljer tapeter på Internet?? Finns det? Tapettillverkarna har ju egna hemsidor, men det går ju inte att handla från dem...
 
Jag har inte hittat än. Jag tror inte att det skulle fungera. Hur får man prover ?
 
Hittade i alla fall en sida med tapetprover på hemsidan...
http://www.durosweden.se/index_n.htm
Sen kan man ju undra om det är ett bra sätt att få en uppfattning på om det passar i ens hem. Kan i övrigt rekommendera Duros tapeter, det är bra kvalitet.
Tips:
Oftast, vid färgprovning, när man har hittat en färg som man tycker om till ett rum, kan man med fördel ta den kulör som är steget ljusare. Det blir nästan alltid mörkare när man blir "omringad" av färgen. Inte ett måste, men ett tips....
/C 8)
 
Min tanke var alltså att man tittar ut vilka tapeter man vill ha i en vanlig hederlig färgaffär, sen beställer man dem via någon Internetbutik - till billigare pris! (ex Boråstapeter, Duro och Eco). På samma sätt som man ex kan köpa vitvaror alltså.

MEN, det verkar ju tyvärr inte vara några som säljer tapeter på detta sätt.... eller?
 
Inte vad jag har hittat.
Kanske en affärsmöjlighet ;D ;D
 
Inte länge till............... ;D ;D ;D
 
Har hittat denna sida för ett tag sen, helt fantastiska tapeter, bor ni i Göteborgsområdet finns det även en butik där man kan se dem "live".. Ska själv köpa över nätet när det blir dags för det!

Lycka till!

http://www.engelskatapetmagasinet.se/shop/
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.