9 891 läst · 84 svar
10k läst
84 svar
Litet kök med stor ho och häll
Medlem
· Stockholm
· 605 inlägg
Det hade ju definitivt blivit snyggare utan överskåp på väggen över hällen, sen får man ju ofta kompromissa mellan estetik och funktion.
Renoverare
· Stockholm
· 18 225 inlägg
Nej äverskåpen behövs för förvaring Ska jag centrera den över två skåp måste jag såga sönder sargen på den, samt att då tappar man utrymme i två skåp istället för ett, känns inte helt optimalt. Vi har ungefär samma lösning idag fast med 380 och 155 hoar och funkar bra dock har vi 800mm mellan hoarna och hällen istället för 600. Det är ju nästan bara plåtar man använder hon till, resten går i maskinen
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Testa att rita in högskåpen/kyl/frys eller vad det nu ska vara , där diskhon står nu om plats finns, då får du arbetsytorna mittemot varandra och inte en "trång" yta att jobba på som det ser ut på ritningarna?!
Renoverare
· Stockholm
· 18 225 inlägg
Ni ska se min sambos inköpslista nu när hon får mer skåp, en assistent med alla tillbehör inkl köttkvarn och korvstoppare, glassmaskin med kompressor istället för den lilla vi har idag med kylklamp. Sedan ska alla befintliga maskiner in också som pastamaskinen etc. Tror överskåpen är där för att stanna
Välj bort så många skåp och lådor som möjligt, finns det inte plats så köps det mindre skit att fylla dom med.AndersMalmgren skrev:Ni ska se min sambos inköpslista nu när hon får mer skåp, en assistent med alla tillbehör inkl köttkvarn och korvstoppare, glassmaskin med kompressor istället för den lilla vi har idag med kylklamp. Sedan ska alla befintliga maskiner in också som pastamaskinen etc. Tror överskåpen är där för att stanna
Renoverare
· Stockholm
· 18 225 inlägg
Massor med underskåp utan överskåp får bli när man skaffar villa, vilket aldrig kommer hända för jag vägrar lämna city
Jo, det är ju såklart en kompromiss.AndersMalmgren skrev:Ni ska se min sambos inköpslista nu när hon får mer skåp, en assistent med alla tillbehör inkl köttkvarn och korvstoppare, glassmaskin med kompressor istället för den lilla vi har idag med kylklamp. Sedan ska alla befintliga maskiner in också som pastamaskinen etc. Tror överskåpen är där för att stanna
Lagar ni mycket mat så se till att den stora arbetsytan inte är mot en vägg. Annars blir det tråkigt att stå där.
Renoverare
· Stockholm
· 18 225 inlägg
Fondygryta som används max varannat år, raclettejärn, fyra olika typer av såtös, listan kan göras lång det ironiska är att vi nästan alltid äter ute eller take away
Renoverare
· Stockholm
· 18 225 inlägg
Det undrar jag också Nej men man måste väl ha ett vettigt kök i en totalrenoverad lgh?
Renoverare
· Stockholm
· 18 225 inlägg
Vi hade velat ha den i skåpet längst till vänster men tyvärr får den inte plats där pga avlopp och tappvatten (Vi kommer göra hål i skåpet för detta)
Visa bilaga 130616
Så den kommer vara i skåpet till vänster om allt höger om hällen. Inte optimalt men, men
Visa bilaga 130616
Så den kommer vara i skåpet till vänster om allt höger om hällen. Inte optimalt men, men