Du får börja med att skilja på effekt och energi.
Den bild du visar anger att de har en effekt på 400MW, om de skulle ge det i 24h så skulle du få en energimängd på 9600 MWh
 
Ja det är ju klart det är kanske inte billigast för alla.
Men vi som ligger mellan 10000-11000 så är det billigt slipper dom fasta avgifterna när man är över 10000
Men det är endå så pass låg förbrukning så det är inte så stora skillnader finns andra saker att spara på som ger mer.
Allt för mig handlar mer om att antingen gynna mindre, lokala eller gröna alternativ och hålla sig borta från "storbolag"
 
Redigerat:
Kolla på elskling.se och jämför. Vi bytte när vi bodde i lägenhet eftersom det blev rejält mycket billigare när vi slapp fasta avgifter. Nu var vinsten i kronor inte mer än kring en 1000 lapp om året, men med tanke på att det tog 5+5 minuter att byta var det värt det.

Nu när vi bor i hus har vi inte bytt ännu. När vi kollade på det senast var vinsten nästan obefintlig. Detta för att de fasta avgifterna var annorlunda.
 
Det som kan göra det väldigt mycket dyrare är att inte ha koll på när nuvarande abonemang löper ut. Vi missade detta och blev automatiskt bundna till ett abonemang med en extra 99 kr månadsavgift i ett helt år. Tack för den kängan Telinet. Det finns fula elleverantörer där ute.
 
Många elbolag har haft den typen av fula knep. Jag vill minnas att Fortum (som vi har) för nåt år sen införde nån förändring där (tidigare fick man tillsvidarepris om man glömde förnya avtalet). Men minns inte exakt vad de gjorde (hittade inga detaljer på deras hemsida tyvärr).
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.