Positivt/negativt om dessa 2 varianter :-/
 
Dubbelgarage!

Positivt: Möjlighet att använda en av platserna som "nödförråd", bättre möjlighet till arbetsytrymme i garaget, överhuvudtaget positivt med lite extra utrymme.Ingen sopning/snöskrapning på ngn. av bilarna.

Negativt: Dyrare platta, högre uppvärmningskostnader, mer utrymmeskrävande på små/smala tomter. Ingen möjlighet att välja 2:a bilplatsens placering (framför/sidanav garagebyggnad) som man kan göra med en carport.
Sammantaget tycker jag personligen att har man plats på tomten så är ett dubbelgarage att föredra.
MVH/Christina.
 
Det finns inget som slår ett ordentligt dubbelgarage för då har man ju lite plats om du sedan vill så kan du ju komplettera garaget med en carport i jämte för en husvagn eller för bilen om man håller på med stora projekt i garaget. Bygg större än vad du i dag behöver för det kommer att löna sig i längden. För bygger du ett enbilsgarag så kommer bilen efter några år alltid stå i carporten för den går ej in i garaget. Om du kan så bygg garaget så att du får med en vid att stuva undan saker på. För mer information om garage och garageuppfarten så sök i forumet för mer information.
 
För BILENS bästa bygg carport.
För DITT bästa bygg garage.
 
Vari ligger skillnaden för bilen om där är väggar eller inte? :-*
 
Tja du, skillnaden kanske inte är så viktig för bilen men för oss som använder bilen är den viktig. Jag vill bara höra er åsikt, det är allt. :-*
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.