Jag skall bygga en ateljé, och önskar en moderna design med mycket fönster och pulpettak, se bilden (om jag lyckades få med den). Det jag söker är antingen en byggsats eller en ritning för att kunna bygga i lösvirke. Det verkar mer eller mindre hopplöst, någon som har något förslag? Jag har hittat två leverantörer som har den rätta designen men prislappen är helt fel, Pinc och X-House (http://www.husexpo.se/Xhouse/).

Storlek ca 23m2
Skall byggas på plintar

Mvh
Petsor
 
Hemmakatten
En arkitekt måste ju kunna hjälpa dig med huset på inte alltför många timmar. En konstruktör finlirar och allt borde inte ha kostat så förfärligt mycket.

Din ritning kan du ju ta in offerter från olika byggare och typhustillverkare och få stomrest tex. Så har du kvar allt det roliga på insidan att göra.
 
Jag har hittat ett hus som kanske kan passa dej. Det finns på: http://www.ritningar.com/ Det heter Tärnö och finns i olika storlekar. Det är billigare än allt annat jag har hittat med det utseendet! Lycka till!
 
Här finns också en hel del - men mest att inspireras av i modernt prefabspråk och mycket fritidshus. De flesta har tyvärr en prislapp som närmar sig Pinchouse. Men det kan vara kul ändå.

http://www.fabprefab.com/

Calle
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.