Har fått ett mindre parti gamla takbräder. Härligt kilformade och breda. Går dock inte att lägga på golv då de är för tunna. Tak blir de inte heller eftersom de inte skulle räcka till ett helt rum. Så nu vet jag nu inte riktigt vad vi skall använda dem till. Förslag? Skulle det vara snyggt att använda dem som stående 3/5-dels hög väggpanel i hallen. Annars är ju liggande panel upp till fönsterhöjd vanligt i gamla hus men det är sambon inte så sugen på :-/.
 
Absolut fint med stående panel, i en farstu kanske?
 
Sedan kan ni ju ta de brädor som blivit över, och sätta upp bakom sängen (liggande) som en snygg och originell huvudgavel!
 
Hej!

Om du lägger dem som ett flytande golv ovanpå ett spånskivegolv går det att använda dem även om de är tunna! Ingen som kan se att det är fusk!

/Ingenjören
 
Jag har nog tänkt på det där med flytande golv, men bräderna är väldigt ojämt tjocka och skulle i så fall behöva sågas ner... eftersom det varit pappspännt (= väldigt svårt att få bort all spik) så är det nog ingen som vill offra klingorna på det. Sedan är de rätt maskätna och sköra också tyvärr.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.