Mycket snyggt.. Vore kul att se foto igen om det blir ledstång sedan.
 
  • Gilla
ringduvaren
  • Laddar…
Snyggt!
 
Snyggt! Hur monterade du lamporna? Ser inte ut som du kom in under trappan. Jag kommer in under alla steg utom det översta så funderar på hur jag kan fixa lamporna.
 
Så många gör denna miss. Man sliter bort den gamla ledaren som man tycker representerar 50-tal och är lite krokig och ful. Missuppfatta mig inte, din trappa är jättefin ,men det vore så mycket snyggare om ni hade slipat av och målat den gamla ledaren. Min bror ångrade sig som en hund när han gjorde likadant som ni. Det blev ett tjockt hamparep som ledare, vilket i sig är snyggt, men man inser snabbt hantverket i en för trappan anpassad ledare, i ett stycke, som vit faktiskt skulle vara extremt snygg..
 
  • Gilla
Kcee
  • Laddar…
Hej, din trapp blev jättefin! Hoppas bara att ni valt rätt färg....

Jag måste vara en dysterkvist och berätta att jag har dåliga erfarenheter av att måla trappen vit. Kanske köpte jag fel färg? Jag målade med halvblank Nordsjö lackfärg, som jag fick tips om i affären. Och trappen blev snorhal! Ungarna och hunden kom ner i raketfart, och halkade och ramlade ofta. Till slut var jag tvungen att köpa in svarta trappstegsmattor från Jotex. Kan lova att det är jättejobbigt att dammsuga kring dessa trappstegsmattor.... :mad:

Dessutom så såg man vartenda hårstrå och damtuss på den trävita ytan. Skulle jag renovera en trapp idag, så skulle jag måla trappstegen i en mörkare färg. Jag tror tom jag skulle överväga att sätta dit någon from av heltäckningsmatta för bade säkerhetens skull och att det dämpar ljudet när man går i trappen.

Men som sagt, din trapp blev jättefin! :)
 
  • Gilla
Kcee
  • Laddar…
Produkter som diskuteras i tråden
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.