Hej,

Hade tänkt använda Kickspace som fläktelement i kökssockeln. Nu visade det sig att Kvänums sockel är endast 10cm och kvickspace vill ha minst 10cm +2,5cm tomrum ovan (totalt 12,5cm).

Någon som vet en liknande produkt som får plats på 10cm?

Tacksam för information
 
Vi tittade också på kickspace när vi gjorde om vårt kök, men valde golvärme istället. Kickspace är ganska dyr, så rent ekonomiskt kan det löna sig att göra ett lite större ingrepp än man kanske tänkte sig från början, och fixa golvärme.
 
Jag hade övervägt att beställa ett kamflänsrör från svenska kamrörsfabriken. Ett enmetersrör borde kosta en tusing ungefär. Sen några 12v-fläktar bakom den.
 
Vi har en bostadsrätt som det skall användas i så den skulle kopplas till värmesystemet. Har fått svar att det ev kommer nya varianter som inte är så höga.
 
  • Gilla
callelo
  • Laddar…
Stämmer att det är 100 + 25 mm för att kickspace, och det krånglar till det med Ikeas nya stommar (och uppenbart andra). Vi löste det genom att såga ur botten på hörnskåpet där kickspacen sitter under och satt benen på max (100mm). Men det blev ändå lite pill för frontgallret bygger ca 105 mm, vilket vi löste genom att klippa bort ovankanten med plåtsax. Sen en sockel på var sida fäst i gallret. Sockel + galler lackade vi i samma färg som luckorna.

IMG_5663.JPG
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Ps. Köpte från England vilket var snabbt och smidigt och billigare. Dock ingick inte rumsteromstaten som verkar följa med när man handlar i Sverige.
 
Produkter som diskuteras i tråden
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.