Vi håller på att renovera köket och som det ser ut nu måste vi ta bort / flytta ett vattenburet element för att få plats med den planerade planlösningen (uppslagen dörr till kyl & frys). En enkel fråga om man kikar på bifogad bild - går det att vända på elementet så att det sitter in under köksön istället utan att det blir fel med flödet i röret. Dvs vi gör oss av med befintligt element och skaffar ett som kan hängas åt andra hållet, om det nu finns sådana element ? Det handlar om ett envägs system i en villa byggd 1990.

Alternativet är att ta bort elementet helt men då förlorar man lite värmeeffekt i köket.

P1110400.JPG
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
P1110401.JPG
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
P1110402.JPG
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Med vänlig hälsning

Andreas
 
Det är väl inget problem att flytta radiatorn, men rören i golvet klarar nog inte en normal frysdörr då dessa oftast går ända ner till golvet.
 
Rören kommer ligga utanför dörrens räckvidd, så det kommer inte vara några problem med dem. Var mest intresserad av om det finns vänster resp. höger hängda element och om det fungerar med flödet i rören att byta plats på elementet....
 
Tror inte det finns höger- resp vänsterhängda element. Man får helt enkelt dra rören så de hamnar rätt, men det lär gå att göra i ditt fall. Du kan vända på befintligt element om du önskar.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.