Hej.
Har precis satt upp Til-Tak Light under min balkong. Har alltid stört mig på att ha ett tak över sig som inte är tätt. Fungerar än så länge ypperigt och var enkelt att montera. Var även enkelt att beställa. För mer info om produkten se http://www.til-tak.no/top-menu/produkter/tette-eksisterende-terrasse

DOCK verkar Til-Tak ha grymma problem med sin logistik i Sverige. Detta har resulterat i att jag har fått hem ganska mycket mer produkter än vad jag beställde. Så nu har jag Til-Tak-produkter för över 5000 spänn som mest ligger i vägen, vet inte riktigt vad jag ska göra med dem.

Vad jag har över är nedanstående:
Duk CC60, 24m
Duk CC50, 12m, uppdelat i två bitar på 6m vardera
Duk CC40, 12m
Plastprofiler 8 st varav ett par stycken är lite krökta i änden och eventuellt inte går att använda hela
Tätningsmassa 2 tuber

Någon som kan tänkas ha nytta av detta? Hör i så fall av er till mig! Ni får det för 25% av priset Til-Tak själva tar (se http://www.til-tak.no/CategoryPage.aspx?CategoryId=50)

Det hela känns lite bökigt att skicka så det bästa vore avhämtning, jag bor i Kisa (mellan Linköping och Vimmerby). Ska det skickas så får givetvis mottagaren stå för fraktkostnaden.

/Daniel
 
Har du Til-tak prylarna kvar?
 
Nja, inte mycket. Det som var CC60 sålde jag till någon här på forumet. Den smalare duken har jag en del kvar av (den är bra till lite av varje den där duken, så en del har gått åt till annat). Plastprofilerna misstänker jag har gått åt i någon förrådsstädning.

Efter ett besök i förrådet kan jag konstatera att jag har ca 5 meter CC50 och 9 meter CC40 kvar. Något som är av intresse?

/Daniel
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.