Är det någon här på forat som ska till Trä & Teknik mässan, 2-5/9?
Jag är inte helt säker ännu om jag kan komma loss men det hade varit kul att dra ihop ett gäng och antingen gå på mässan med eller träffas efteråt för en bit mat och verktygs ljug! :)
 
Daniel pratade med mig om just exakt samma sak för ett tag sedan. Och det är inte omöjligt att det dräller ner några sthlmare.
Fast senast jag var där för några år sedan så tyckte jag inte det var något speciellt. Men om man är ett trevligt gäng och kanske en pilsner. Har dom inte en fest där någon kväll föresten.

Pär
 
Kan eventuellt tänka mig att offra en jobbedag på att ta mig upp dit, kanske mer som en rolig roadtripp än ett otroligt intresse för mässan :)
 
Skulle vara kul att gå på mässa och eftersom jag ibland är i göteborg med jobbet så kanske det går att klämma in. Man kanske kan få en Festool-penna om man är snäll... ;)
 
...om Makita hade funnits bland utställarna
 
Hade helt klart varit kul att träffas o ljuga lite. Däremot hade jag i tankarna att kolla in en del maskiner också och Ejderstedts (som är återförsäljare för Martin i Sverige) kommer inte till Trä och Teknik utan kör istället (tillsammans med bland annat Mareds, Sågspecialisten, SIT) "Trädagars" samma datum, vilket är i och kring Jönköping. Ett i mina ögon mer intressant alternativ. http://tradagars.se/

Men nej, är rädd att man inte hittar Makita där heller (men defintivt Mafell).
 
Man kan väl göra båda sakerna :)

Ställer Mafell ut i göteborg. Jag trodde att det är sågspecialisten som är generalagent för dom och att det var deras uppgift att ställa ut men så kanske det inte är.

pär
 
Vet ej om Sågspecialisten är generalagent, men det finns ju åtminstone fler återförsäljare (Theofils tex) så det borde ju finnas representerade på trä o teknik.

Att hinna med båda känns svårt...har ju egentligen inte ens tid med det ena.
 
Så jeffla typsikt... Är i Göteborg på kurs nu och fram till imorgon kl 16 och måste köra hem efter det till ett möte, så tyvärr får jag stå över denna gång... :(
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.