De senaste årens inredningstrender har inneburit hårda golv, öppna planlösningar och minimalism. Samtidigt skaffar vi fler och fler apparater och tillsammans skapar det här ett skriande behov av att dämpa ljudet, för hälsans och välbefinnandets skull. Det här tog inredningsarkitekt Christel Månsson fasta på när hon utvecklade ljuddämpande ?Woolbubbles?.


Du kan läsa artikeln här: Snygga bubblor dämpar ljudet
 
E
Skrivet av: Gäst

Kika gärna in hos oss också: www.soundab.se.
Vi säljer designade ljudabsorbenter och tavlor som är ljudabsorberande.
 
E
Skrivet av: Gäst

Ett annat alternativ är www.nila.se vi tillverkar tryckta akustiktavlor.
 
E
Skrivet av: Gäst

Nu finns det massor av ljudabsorbenter med tryckta motiv. Tavlorna är snygga och sänker samtidigt ljudnivån. Se ljudabsorbenter på www.desenio.se
 
E
Skrivet av: Lisa

Söker du ljudabsorbenter som inte bara är klassade "Ljudabsorptionsklass A" hos Statens Provningsanstalt i Borås, utan även är organiska och på vilka du kan trycka din egen bild eller välja ur en databas med miljoner bilder? Då har du dem här: http://www.sofsci.com/sv

.
 
E
Skrivet av: Ano

Snyggt! Ska definitivt kolla in det här Oljud är det värsta jag vet och älskar drmed tystnad när det är fritt från buller och annat!
 
G
Jag skulle gärna se en artikel om ljuddämpning utomhus. Grannen har byggt en hel lekpark på sin tomt och alla grannskapets ungar (plus hans tre) är där till långt inpå natten.
Skrik och skrän studsar mot tegelväggarna hela dygnet.
 
Krilleman
Ljuddämpande åtgärd utomhus, vilken artikel!

Bullerplank eller hörselproppar?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.