E
Skrivet av: Magnus

Vi som preciiiis bestämt att vi ska köpa ett DalaFloda-golv. Vad tror ni händer med de golv som finns i butik, kommer de att säljas som vanligt tills det är slut eller tror ni att de kan reas ut??
 
E
Skrivet av: Margareta

Gött att DalaFloda får på nöten. För ca 5 år sen hade vi en kontrovers med företaget ang ett golv. Vi fick golvpaketen o eftersom vi skulle lägga golvet nästa dag öppnade vi ett paket o bar in golvbrädorna i huset. Vilken usel kvalitet för ett jättedyrt golv, hål o knaggar i ett golv som skulle vara vitlaserat, det såg uselt ut o vi bestämde på stående fot att detta var inte samma golv vi sett på prov i butiken. Sen höll vi på i ca 2 månader o bråka med butiken o representanter för DalaFloda innan dom kom o hämtade sina usla brädor o vi fick en kreditnota. Bu för DalaFloda.
 
E
Skrivet av: Gösta

Stackars dig Margareta! Skönt att alla 45 får sparken! Det var rätt åt dem för att de (enligt dig) gjorde en dålig leverans. "Bu"... Vem skriver så? Väx upp!
 
E
Skrivet av: Andreas

Trist, vi har flera DalaFloda golv hemma och de är väldigt snygga.
 
E
Skrivet av: Sveden Trä

Sveden Trä har förvärvat Dala Floda Golv. Produktion startar återigen v. 40.
mer info se www.svedentra.se

Sveden Trä, privatägt familjeföretag som tillverkar ett heltäckande sortiment av kvalitetsprodukter inom sågade och hyvlade trävaror samt utför ytbehandlingar
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.