S
Fönster teknikern skrev:
Det är svårt att ge råd hur att laga skadan pga att det nästan är omöjligt att i färghandeln köpa vanlig oljegrundfärg. Man blir pålurad vattenburen akrylatfärg och dörren ruttnar innan jul!
du får klaga till dom bestämt att vi ej får använda vanlig oljefärg längre.
annars får du börja med linolja
 
Lagen säger att en produkt skall åtföljas av instruktioner om hur produkten skall servas och underhållas. Detta betyder att dörren ska levereras med instruktionsbok eller information om var instruktionerna går att få tag på. Är detta gjort har TS inte mycket att komma med.
Garanti är dessutom något som tillverkaren eller återförsäljaren lämnar frivilligt och över en egen vald tidsperiod, reklamationsrätten är däremot lagstadgad och går inte att ta sig runt via avtal och villkor sålänge affären är gjord mellan ett företag och en privatperson.
TS får gärna förklara vad han menar med att "frohike" spekulerar och klyver hårstrån...
 
TS här.
DeesL !
Finner ingen anledning att gå i polemik i en nästan exakt 3 år gammal tråd. Detta är överspelat för länge sedan.

En helt annan person har lyft tråden för 8 dagar sedan om ett helt annat problem. Vänd dig till honom. :cool:
 
Har också väldigt negativ erfarenhet av SnickarPer Ytterdörrar. Köpte en mörkgrå dörr och efter 3 år är den ljusgrå. Tätningslisten runt ett av glaspartierna har lossnat.
Om man är rädd om sitt varumärke som en högkvalitets-leverantör så borde man vara generös och rätta till så stora fel även om de rapporteras efter den exakta garantitiden. Det kan gå snabbt utför om man får dåligt rykte.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.