Hus 144 m2, Tomt 2000 m2 och påbörjad altan som blir ca 67 m2...vi bor i sluttning med skog på baksidan där altan är och iom sluttning så är den " nedsänkt " plus att den inte syns alls förrän man går ut på den typ ;) är sådär förtjust i altan men måste medge att det är en ypperlig inne/ute plats för grill,party,slappa.mm :) vi kommer att bygga i mörk trall samt en del detaljer så att den smälter in samt ser arbetad ut!
 
Hähähä, en så'n mysig gammal tråd :)

Min uppdatering:
Fortfarande ingen "altan", men har inhandlat två 99 kronors plaststolar på Jysk för att ersätta de som blåste sönder i vintras.
Har några stolar och små bord utplacerade på några ställen, där det kan tänkas vara lä och varmt ibland.

Är ingen grillfantast, som ni förmodligen förstått :surprised:
 
Hade två altaner fram tills för någon vecka sedan, just nu ingen pga att vi har isolerat och dränerat om runt huset. Ska bygga iaf en ny altan i sommar, blir antagligen ungefär 6*4 meter, det mesta under tak (som finns kvar).
 
Sommarstuga 87m2 och altan i olika nivåer på 110m2 med nedsänkt mysig liten badtunna. Fylldes upp i påskhelgen och är redo för säsongen :)
 
1 altan på ca 10 kvm som skall rivas då den är sopslut.
Ska byggas en ny på samma plats, ca 8x5 m i höst/nästa vår.

Tänkte slå ihop en liten fristående på 4x4 m i helgen, eller så börjar jag ikväll.
Får se vad det är för väder.
 
Tomt 1015 kvm, hus 79 kvm, trädäck ca 20 kvm (4x5 m)
 
Tomt 1600 kvm med ett tvåplanshus med byggyta på 70 kvm. Trädäck ca 140 kvm med en 8x4 m pool i mitten. Har också en upplyft pergola i däcket samt några runda betongrör nerfällda med växter i.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.