Börjar ju bli den årstiden nu när man vill stänga ute solen som man gått och längtat efter i ett halvår (jo, vi svenskar är ju rätt konstiga när man tänker efter).

Någon som har ett tips på var man köper billiga markiser, motor och sensorstyrda? Hur mycket kan man tjäna på att beställa markiserna i höst/vinter istället? När efterfrågan går ned borde ju även priserna följa efter.

Kan man köpa nya markiser utan tyget? Alltså bara ställning, motor, automatik. Markistyg på metervara är nämligen rätt billigt i länderna runt Medelhavet, så då kan man köpa med sig några meter tyg och sätta fast själv. Eller dum ide?
 
Jag bygger på den här frågan lite eftersom vi också funderar på markisinköp... ;)
- Någon som har erfarenhet/kommentarer om markiserna från Skånska Byggvaror (http://www.skbv.se)? De verkar ju billiga, svensktillverkade och de lämnar 3 års garanti, men är det "nåt att ha" överhuvudtaget?
 
marge skrev:
Jag bygger på den här frågan lite eftersom vi också funderar på markisinköp...  ;)
- Någon som har erfarenhet/kommentarer om markiserna från Skånska Byggvaror ([länk])? De verkar ju billiga, svensktillverkade och de lämnar 3 års garanti, men är det "nåt att ha" överhuvudtaget?
Inte för att det svarar på frågan, men när jag kollade runt så fann jag att http://www.nettomarkiser.se/ hade ungefär samma priser, fast med mer valmöjligheter och automatik som tillval.

Kvalite osv har jag dock inte den blekaste aning om, kanske någon vet...?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.