2 sidor av gräsmattan vetter mot bostadsområdets väg. Tomten är rejält upphöjd i utkanten (sluttande tomt. Det medför en slänt från gräsmattans kant ner till asfalten. Vid det högsta stället är slänten ca 3 meter hög/lång. Den totala längden av dom båda sidorna är ca 60-70 meter. Lutningen är ganska brant överlag. Det växer en j*vla massa saker på slänten. Röjsågar den 2 ggr per år.

Hittills idéer:
> Så gräs = jättesvårt att klippa, samt att frågan är om inte ogräset tar överhand ändå.
> Gråsten i storleken från en handboll och uppåt, cementbruk i mellan = helt sjukt tungt jobb, och kräver osannolikt många stenar.
> Diabas = skulle tro att det blir dyrare än motiverbart.


Såklart är ju variablerna 'billigt' och 'underhållsfritt' intressanta, men kanske omöjligt att kombinera här.
 
Sutteränggarage!
 
L-stöd i betong. Inte kanske världens vackraste och kan dra iväg i pris, men stadigt o bra. Ska du göra slänten så är det lika bra att göra det ordentligt. Den branta slänten kanske också bli vettigare om du delar den i etage. L-stöd mot gatan, sedan en nivå som är platt är du sätter häck/buskar/träd - vad vet jag. Sedan ytterligare en nivå som du kanske kan bygga med naturstenar och få ytterligare en nivå som är platt där du har lekyta/bärbuskar/???. t Någon rolig trappa i låga muren för att komma till den andra nivån. Har du foto på det kan du kanske få fler förslag.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.