Grattis!
Det ser läckert ut....vi får komma på tjuvtitt och posta utlåtandena här... ;)
 
Det känns som om man bara måste åka å kolla på härligheten. Får man fråga hur vad kalaset har kostat?
 
Schysst koja...
 
Det ser otroligt läckert ut!!
Jag tyckte verkligen om stilen och dom stora fönsterna!

Väldigt lyckad !!

Väntar med spänning på hemsidan med bilder på planlösningen 8)
 
Jä..igt snyggt!!!
Det måste ha kostat skjortan...
 
Kul när man lyckas så bra!
 
Ja nog klarar man det på ett år. Men det beror naturligtvis vad man räknar tiden från. I Vaxholms kommun tar ett bygglov 6 månader..
Vi har valt att köpa material (dock inte allt) och ett uppförande med definition "färdigt utvändigt" av Karlsonhus. Vi har själva tagit ansvar för entreprenaderna kring grund, el, vvs, kakel/klinkers/murning av spis, målning, invändiga snickerier etc. På så sätt har vi själva valt hantverkare med omsorg, i rätt prisklass och som dyker upp när vi önskar och inte när de själva behagar. De hantverkare som vi själva inte ordnat har vi haft väldiga problem med.

//Håkan


 
Håkan,

Jättefint hus! Jag gillar verkligen färgsättningen och husets form.
En fråga: Vad har ni för fönster?

//Anna
 
Det är faktiskt lite olika fönster. Alla kommer dock från samma leverantör - Elitfönster. Företaget är en "massproducent" av fönster vilket gjorde att vi tvekade i början. Men när vi såg deras klassiska MF fönster tyckte vi de var jättesnygga. Det enda vi saknar är den för hand gjorda kittningen. Våra stora fönster har dubbla isolerrutor. Även när det var som kallast (minus 20) klarade sig fönstrerna fantastiskt bra. Det drog inte det minsta och fönstrerna höll en bra temperatur trots de stora fönsterpartierna.

//Håkan
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.