M
ullberg skrev:
Ja, det verkar ju vara något fel på besiktningen i så fall (om det nu var en besiktigad bil)
Besiktigad och laglig på alla sätt, ja. På ett par dagar har det låtit mer och mer ibak. När jag skruva loss hjulet och kollade blev jag rätt förvånad. Hade jag kört i 90 och av någon anledning belastat vänster bak mycket så skulle det kunna ha gått riktigt illa...
 
Men kunde dom inte matat lejonen när parken var stängd.
 
Korvgubbe
Ja visst vore det hemskt om folk var tvungna att inse att Disneyfilmer inte är några naturdokumentärer...
 
Korvgubbe skrev:
När folk på extremt upprörda och kallar det för barbariskt och mordiskt när en djurpark ger en avlivad giraff till lejonen istället för att slänga ut den med soporna...
Man får förmoda att folk skulle tycka det vore urgulligt om girafferna fick inavla sig själva fritt och lejonen svälta till döds.
 
Haha, jag tänkte också på Disney faktiskt. Det är ju något hemskt så dumma folk har blivit!

Det är det här "inga-vassa-kanter-förbjud-allt-farligt"-samhället i kombination med folks slappa teve-iserade intellekt.

Vi skulle behöva ett rejält krig igen!
 
Något är fel när lägenheter ökar snabbare i pris än hus. En kollega dryga 50 sålde just sin villa för att köpa en nyproducerad lägenhet i Kviberg i GBG. Han menar att lägenheterna kommer att skena och hus falla 20-30% i pris de närmaste åren. Anledning: det är för jobbigt med att sköta hus. Han hade en villa från år 2000. Flera andra kollegor 45-55 fundera på samma sak. De tycker det är bekvämlighet som gäller. Hellre uthärda i betongen för att kunna slappa på beachen i Thailand än att ta hand om ett hus. Bostäder på 90 kvm accepteras gladeligen.

Undrar om detta beror på inavel eller Disney eller Kommunismen eller atombombstesterna eller alltihop? Håller den Svenska folkstammen på att degenerera ner i ett svart hål av lättja och lattedrickande? Ser framför mig hur Danderyd, Djursholm, Hovås, Örgryte blir de nya Ghettona för Somalier för de är de enda som är vana vid jordbruk (dvs att sköta en gräsmatta) och kan sköta traktorer (gräsklippare), medans etniska Svenskar sitter apatiska och dumgarvar åt lyteskomik typ Morgan och Ola-Conny.

Snälla, rapportera nu från landsbygden att det fortfarande finns enklaver där husägande är idealet och man inte är misstänkt för att man hugger ved.
 
  • Gilla
Drömhus2012 och 2 till
  • Laddar…
Anders_Nilsson skrev:
...Snälla, rapportera nu från landsbygden att det fortfarande finns enklaver där husägande är idealet och man inte är misstänkt för att man hugger ved.
Jodå, här biter vi oss fast i torvan.

Fast vi börjar svikta nu inför denna otroliga invasion av mullvadar som blir värre och värre.
Det finns snart inte en gräsplätt eller slåtteräng kvar utan de fula jordhögarna.

P1020137 (Medium).JPG
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
@Anders_Nilsson: Ditt statistiska underlag är väl milt uttryckt något för litet för att kunna dra några slutsatser på ;)

Värdet på bostaden är ju inte intressant förrän den dag man ska realisera det.
 
RoTe
Jag håller med, det är för mycket jobb med hus! Men jag tål inte lägenhet heller då alla jag bott i varit så lyhörda att man hör grannen hosta osv...
 
Anders_Nilsson skrev:
Snälla, rapportera nu från landsbygden att det fortfarande finns enklaver där husägande är idealet och man inte är misstänkt för att man hugger ved.
Jodå, det är en sak vad massmedia vill skall vara idealet och en annan hur verkligheten ser ut.

Jag håller till i en avkrok nära norska gränsen och här finns gott om redigt folk. Flera bilar, diesel mat och ett välfyllt vapenskåp hos nästan var familj.

Så när storstadsborna börjar tugga på varandra i sina lägenhetskvarter på grund av för lite ungdomsgårdar i utsatta områden, atomkrig eller pippipandemi så petar vi lugnt in en ny egenklyvd pinne i brasan, öppnar en öl och börjar gå över nästa bössa med fettet. :p
 
  • Gilla
Exostor och 2 till
  • Laddar…
Korvgubbe skrev:
Ja visst vore det hemskt om folk var tvungna att inse att Disneyfilmer inte är några naturdokumentärer...
Så våra djurparker är som en naturdokumentär?
- vilda djur i fångenskap...
 
  • Gilla
Stefan Bengtsson
  • Laddar…
Tror nog mer på teorin att djuren är i parken för att kolla på människor, som vistas på ett inhägnat område som kallas zoo
 
Korvgubbe
cust3000 skrev:
Så våra djurparker är som en naturdokumentär?
- vilda djur i fångenskap...
Nej det är det väl ändå ingen som har påstått. Jag vet inte var du har fått det ifrån, antingen gör du dig dummare än du är eller så är du faktiskt så korkad.
Men om man nu ska ha djur i fångenskap i syfte att "utbilda" som djurparkerna hävdar att de gör, är det då verkligen rätt att mörka det faktum att rovdjur äter andra djur, även de gulliga?
 
Det finns överhuvudtaget inget som helst försvar för att hålla vilda djur inspärrade.

Djurplågeri är vad det är. :mad:
 
  • Gilla
Nyfniken
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.