Halogen spottar håller inte i bastun,ljusdioder är mycket bättre kolla på www.oversol.fi
 
Jag istallerade led`s i bastutaket i förra veckan,jättesnyggt,enligt mig... ;)
Har du mail,så kan jag skicka några bilder.
 
Vill oxå ha bilder som inspiration när jag väl skall sätta igång och renovera min bastu.
 
Vilken bra bastu du får Pete. Blir riktigt avundsjuk. Jag märker att jag har bastuabstinens just nu efter att varit utan i 1 månad och det kommer att dröja innan jag har möjlighet att få min klar. :'( Men jag kommer klart att sätta in sådana lampor.
Det var ett snyggt aggregat Vilket märke?
 
Tack :)
Det har vart en hel del arbets-och planeringstimmar som har gått åt,än är det inte klart för nu är badrummet bredvid under arbete.
Jag har en Kastor Inferno 8kw,i Sverige heter den Tylö Megaline 8SO,men den tillverkas i Finland av Kastor,Tylö äger Kastor...
Den finns att få på Bastuspecialisten i Bromma för ca 4700 kr medans jag betalade 299 euro för den på K-Rauta i Åbo,den går säkert att få även på Åland.
All bastu-material är 25-50% billigare i Finland/Åland än i Sverige för det finns inte en villa i hela Finland som inte har en bastu/sauna,därutav det stora utbudet på tillbehör och material.
I Finland är bastu standard i villor och radhus,medans här är det lyx...
 
Det borde vara standard i alla hem.
Normalt så bastar vi 1-2 ggr i veckan hemma.(har gjort det sen jag var liten.) Men nu så har jag varit utan i 1 månad. Måste åka hem till föräldrarna snart så jag får stilla min abstinens.
 
Väntar med spänning :)
 
Var beställde du LED-lightsen Katana-Mannen? Ser fram emot resultaten från din test!
 
LED lys från Oversol. Finska grejer, mycket bra, 2 st ledlysen ovanför aggregatet som har kraftigare linser för värmen, och ångan

1125247396_th.jpg
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.