Hej
När vi åker runt på mässor och annat så bygger vi upp pyramider och podier av olika utseende med en massa IKEA-bord "lack", se http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20011413/

Vi ställer dem bredvid varandra och uppe på varandra i olika konstellationer. Jag brukar spänna ihop benen med spännband (ett ben från vardera fyra bord), men det blir aldrig riktigt stabilt och bra hur hårt jag än spänner, eftersom benen är kvadratiska. Benen är klena och ihåliga så det går inte att skruva fast något i dem.

Någon som kan komma på en smart lösning på hur vi enkelt och snabbt kan bygga ihop stabila konstruktioner? Kanske det finns någon slags slangklämma för rektangulära föremål eller liknande..

Mvh
 
Snyggast vore kanske att spänna under? Om du kan skruva fast en ögla på undersidan av varje bord, och sedan dra en wire genom alla ytterborden i ett podium, och sedan spänna åt wiren så borde hela konstruktionen pressas ihop och hållas på plats.

Om du kan sätta någon form av högfriktions gummi-möbeltassar under borden så borde de inte halka runt så lätt. Hittar du inget sådant så kanske en bit cykelslang och lite epoxy funkar.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.