Jag blev lite inspirerad av tråden om köksknivar, så jag gör ett försök att starta en om kärl som används på spisen och i ugnen.
Jag tog en bild på en liten del av det jag använder som inspiration till tråden.
kärl.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Jag sitter o funderar på en traktörpanna från deBuyer....har läst att dom ska vara bra, men avtryckarfingret har inte stretchat ordentligt........än....;)

Använder oftast en 4L gjutjärnsgryta från Skeppshult....Jag fick en LeCreuset oval 27cm av jobbet nu i julas...den har inte provats än...
 
Hemmakatten
Är lite intresserad av en tagine men är tveksam på hur mycket jag kommer använda den (och alla prylar kräver ju skåpplats. När jag sist kollade (googlade) fanns det olika varianter (glaserad på utsidan men inte på insidan o vice versa). Priset varierade väldigt mycket. Kanske pga kvalitetsskillnader? Någon här som vet mer om tagine?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.