Svar: X
Skulle kunna skriva ett A4 långt rim men besparar er på er tid nu när julen är slut.
Vill gärna starta ett projekt hemma med "Smart Hus" i en blogg, men två små barn slukar alla pengar just nu.
Detta skulle var en skön skjuts in i det smarta hemmet.

Tack för ett bra arbete!
 
Svar: X

Har läst på Byggahus i många år och har haft stor hjälp men aldrig registrerat mig. Men er tävling fyllde sitt syfte, det här blir mitt första inlägg. Att jag i dagarna ska påbörja en totalrenovering av övervåningen i vårt gamla timmerhus är också ett skäl till att jag registrerade mig. Men också ett skäl till att jag skulle bli jätteglad att vinna tävlingen. Perfekt att kunna bygga in Fibaro direkt vid renoveringen.

Se där allt i livet hänger ihop, Och det är väl därför Fibaro finns, för att underlätta i vardagen så att livet hänger ihop.

Gott Nytt Bygg år på er alla !
 
Svar: X. Den har en extern antenn

Jag skulle vilja automatisera mycket i vårt hus, men då jag inte lyckats få ihop tillräckligt hög WAF för det ännu hade ett stort startpaket varit perfekt för att övertyga henne om alla fördelar.

Gott nytt år :)
 
Svar X

Byggt om mitt hus med externt garage och ungdoms kuvös, ska ordna så de kan sätta på värmen nån timma innan de dyker upp. dyrt med uppvärmda tomma utrymmen. WIFE med iphone kan styra ljus och webkameror från jobb.
home center 2 verkar vara den bättre produkten just nu till prisnivå och kvalité. Toppen för en installatör som jag
 
Svar: x (extern antenn)

Motivering: För en som haft varje pryl på den hemautomatiserade marknaden så suktar jag givetvis efter denna också, kanske kan jag finna ro och avslut i denna!
 
Svar: X

En Fibaro Home Center 2 anläggning skulle kunna vara nästa steg för oss att vara ännu mer miljösmart.
 
Svar: X
Som ny husägare vore det väldigt roligt att kunna automatisera delar av huset.
 
Svar: X

Jag älskar teknik, har precis köpt en ny lägenhet och har nyss hittat Fibaro HC2. Att gotta ned sig i tillbehör, LUA och forum är underbart men det hade varit så mycket bättre om jag kan testa mina nya kunskaper i praktiken och äntligen kunna påbörja vägen mot ett smart hem!
 
Svar X

Detta skulle underlätta för mig eftersom familjen tränar i vår friggebod och att kunna slå på värmen via fjärrstyrning är den perfekta lösningen till ett problem kanske egentligen inte existerar ;)
 
Svar: X. Den har extern antenn

Eftersom frugan tycker att vi borde lägga pengarna på annat än rolig teknik (läs: trädgården) finns en HC2:a inte ens med på listan. Att vinna en hade därför varit ett (h)ärligt sätt att ändå få in en i huset. :)
 
Svar: X.

Motivering:
Efter en tydlig inköpsanmodan från den bättre hälften av hushållet ("Dessa två lampor (över sängen i sovrummet), kunde man inte få dom att tändas och släckas automatiskt med en timer eller nåt?") införskaffades ett par Fibaro insatsbrytare + en enkel controller med avsikt att testa någon opensource mjukvara. Eftersom detta var i slutet på september och lamporna fortfarande manövreras manuellt börjar konversationen runt matbordet bli en aning ansträngd ("Ska jag behöva köpa den där timern själv eller.....") skulle husfriden verkligen uppskatta en Fibaro/zwave controller som fungerar när man lyfter den ur kartongen.....dessutom behöver forumet som alltid fler projekttrådar och en sådan tänkte jag bjuda på om tillfälle ges med detta startpaket.
 
Svar: X

Jag håller på med en totalrenovering av vår hästgård.
Jag hittar bara mer och mer anledningar till varför jag
måste skaffa (Vinna) en Fibaro Home Center 2.
Kommer att ha stor användning för övervakning i
både hus och stall och ridhus.
 
Svar: X

Jag gillar teknik
 
Svar: X
Har inte kommit över besvikelsen ännu gällande Tellstick. Detta kanske kan lindra lite?
 
Svar: X, en extern antenn.

Motivering: M - låt oss göra världen till en bättre plats tillsammans.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.