1. Rejoin Telematics

Efter 12 år med furutak, furugolv, furulister ,bröstpaneler i furu och givetvis gamla gulnade strömbrytare och kontakter överallt i vårt 70tals hem så har vi äntligen börjat ta oss in i 2000 talet om än något sent :)

Att få in lite intelligens i huset skulle göra underverk eller åtminstone göra så att grannarna slipper tror vi haft inbrott när dörren står vidöppen och lamporna lyser när vi glömt släcka och stänga.
 
1.

Jag kör Nexa och Tellstick i dagsläget, men saknar driftsäkerheten och bekräftelsen som kommer med Z-wave. Här öppnar sig möjligheter till en fin kombo!
 
Svar 1. Rejoin Telematics

Efter flera tunga elräkningar är jag helt matt,
nu startar jakten på kilowatt.
Nu skall jag varje liten pryl mäta,
med hjälp av en teknik som heter Z.
Vinnarna är både min plånbok och vår kära natur,
dock kanske jag får ett samtal från min elleverantör som blir lite sur...
 
Svaret är 1. Rejoin Telematics!

Med ett nyköpt hus och en ett- och treåring därhemma vore det toppen att kunna automatisera och förenkla lite i vardagen! Tänk att kunna slippa ränna runt och släcka lampor!
 
1 . Rejoin Telematics

För att det verkar vara en riktigt smart sak som jag skulle använda mycket.
 
P
Svar 1. Rejoin Telematics AB

Då skulle jag äntligen kunna börja automatisera huset och kanske spara lite energi och pengar så vi har råd att starta inreda övervåningen
 
Svar: 1

Skulle gärna vilja börja med riktig hemautomation.
 
Svaret är 1 = Rejoin Telematics AB

Anledningen till att jag skulle vinna är att vi då skulle kunna börja automatisera huset så att styrning av belysning kan ske. Idag går utebelysning på skymningssensor som tyvärr sitter dåligt placerad och inte tidsstyrs utöver skymning/gryning. Om vi kan börja bygga med Z-Wave skulle både utebelysning och innebelysning kunna styras mycket smartare än idag och därigenom spara el samt göra vardagen enklare!
Rejoin Telematics AB
 
Svar: 1, Rejoin Telematics

Skulle enligt mina beräkningar spara 15-20timmar om året på att slippa springa runt och tända och släcka alla lampor.
Sen är det ju bara fantasin som begränsar vad man kan hitta på, varför inte en matningsmaskin för katten så man kan fylla på mat när man inte är hemma :p

Var tänkt att en z-wave kontroller skulle bli min julklapp, tyvärr blev fru och barnens klappar för dyra så jag för vänta med detta inköp. :(
 
B
1. Rejoin Telematics

Min sambo ser inga fördelar med automatisk styrning av ex. eluttag och hävdar att det är inga problem att gå och tända fönsterlampor i alla rum. Mina argument om hur coolt och bra det skulle vara när vi t.ex. är i fjällen biter inte ett dugg på henne. En vinst skulle vara det ultimata och enligt min vinnande argumentet för att bygga ett mer automatiserat hem.
 
svar : 1
Det skulle vara skoj om huset kunde bli smartare , än ägaren :eek:
 
Svar 1 Rejoin Telematics

Det vore ett trevlig pussel att intelligens i mitt hus installera.
Med Zipabox får man hjälp med alla pusselbitar att briljera.
Några pusselbitar hit å dit och enklare och smartare än så,
går nog inte huset att få.
 
Svar 1: Rejoin Telematics

Nu i juletid är det fint med paket och ett hårt paket med Zipabox skulle sitta fint så även min familj kan styra lampor i hemmets vrå.
 
Svar: Rejoin Telematics

Sladdar överallt, fult... Knappen för att tända belysningen i det fönstret, vilken var det nu igen... Med detta system kan jag sitta lugnt tillbakalutad i soffan och sköta allt via paddan, ja tack!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.