Hemmakatten
Har en whirlpool, ca 8 år gammal, som öppnas utåt/nedåt som en ugnslucka. Fortfarande helt suverän micro med grill, crips, tining mm.
 
Vi har en LG-micro där luckan öppnas nedåt. Den har massa funktioner och fungerar även som en vanlig ugn.

mvh
 
SIEMENS har en multiugn, dvs grill, mickro osv ala extra allt, som har ett identiskt utseende som övriga ugnar (vanliga) i sortimentet. Ses ofta i design kök i tidningar i samma anda, erkänner att det är väligt vilsammt för ögat.

Problemet är priset, tror den ligger på 25 lax, kostar mögel med andra ord, och det är dyrt det. Men spana in ändå det kan passa er börs, vad vet jag.
 
Nä, Siemens har en serie ugnar i halvformat som kostar runt 10 kkr. Inte SÅ blodigt med tanke på att en sketen inbyggnadsmicro kan kosta över 5 kkr.
Frågan är om dessa mindre, läckra ugnar, med över/under-värme, varmluft, grill OCH micro verkligen kan ersätta en vanlig micro. Är den bra nock på det?

Hade varit guld med en vanlig inbyggnadsugn OCH en sådan microkombi som kan användas som vanlig ugn.

Men är micron bra som bara micro eller är det främst en extra ugn?
 
Är det verkligen ingen som vet om dessa kombiugnar är lika bra som vanliga mikrougnar? Vore bra att veta innan man lägger ut en massa pengar på en! Det är inte alltid så lätt att hitta kompetenta säljare i butikerna och frågar man Siemens så kan man ju räkna ut vilket svar man får...

mvh
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.