I
Har någon provat att ha betaltelefon hemma? Vi har NIX men det respekteras inte av alla, och sen är det alla undersökningar och vill skänka mig något och bidragstiggare, Nix ska ju bara stoppa telefonförsäljning. Vi skänkte för 7-8 år sen några hundra till en förening, trots att vi klargjort att det var en engångsföretelse får man ständiga påringningar, är det dumt att vara spontant snäll?
Tänkte att om man har ett betalnr istället, "samtalet kostar 30kr" kunde en telefonsvarare meddela. Tror ni inte att det blivit lugnt efter ett tag då?
Problemet är så klart de få samtal man vill ta emot, Man kanske kunde göra återbetalning eller uppge sitt mobilnr som det primära. ( vad dumt, då behöver man ju inte den fasta telefonen :surprised: )
Eller finns det andra sätt att blockera nr manuellt om man har bredbandstele?
 
Redigerat av moderator:
S
har dolt nummer och är ej med i eniro eller hitta på privatmobilen. på företagsmobilen ringer många försäljare men ej på egna mobilen
 
Vi har NIX och nästan inga samtal. Undviker att uppge tfnnummer på diverse internetsajter vilket verkar vara en bra regel.
 
Be dom som ringer om deras privata mobilnr så att du kan återkomma när det passar dej bättre....
 
  • Gilla
namor
  • Laddar…
Vi har Ip telefoni hemma via Cellip. Dom har även lösningar för betaltelefoni: http://www.cellip.com/tjanster/betalnummer/ . Jag vet inte hur kul det skulle vara att som vän ringa till dig dock. Tror inte det skulle fungera så bra.

MVH

Anders
 
C
Om du har IP-telefoni och är lite datorkunnig så finns en hel värld av roliga saker man kan göra med Asterisk och tillhörande programvaror. Förutsätter dock att du har tillgång till kontouppgifterna till operatörens SIP-tjänst, vilket många av "storoperatörerna" inte ger.
T.ex.: http://www.youtube.com/watch?v=YaNtdXDFAZ0
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.