ImageUploadedByByggahus.se1382957469.358950.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Detta tänkte vi bygga så småningom.
Den är en "tidig" utgåva , men vi gillar själva planlösningen . Att tillägga är att vi har 2 barn .
Visserligen är det större än ert "behov"
 
  • Gilla
Mickeviking
  • Laddar…
Knappt elva gånger elva meter. Nej, denna plan saknar vinklar och vrår, och dispositionen matchar inte alla era krav. Men skissen borde åtminstone kunna inspirera och väcka tankar.

I praktiken är det som bäst idé att rita hus när man faktiskt har en tomt.
 
  • Mickeviking01.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
ginnfilt skrev:
[bild]
Från Willa Nordic. Gör sovrum bredvid groventré till tvättstuga så har du en hyfsat bra planlösning?
Den där planlösningen var rätt bra faktiskt. Med lite förändringar kan den bli bra! :) Lite mycket hall i "vuxendelen", men det går ju att få bort.
 
  • Gilla
ginnfilt
  • Laddar…
Vi har visserligen två barn så vi tänkte kanske lite annorlunda. Vårt hus är byggt nu i år, lösvirke från egen ritning. Att ha åtkomst till badrummet direkt från stora sovrummet var något vi absolut inte ville ha. När vi har gäster här ser jag gärna att de använder det stora "fina" badrummet och då ska man inte behöva traska igenom vårt sovrum eller låsa två dörrar om sig på badrummet. Eftersom vi har två småbarn valde vi att ha en tydlig delning mellan vardagsrum och stora sovrummet och barnrummen + allrum. När ungarna växer upp ska de kunna härja i sina rum och allrummet utan att för den sakens skull störa resten av huset. Vi är väldigt nöjda med planlösningen även om tvättstugan kanske är i minsta laget. Inte så litet att man irriterar sig på det dock och som andra skriver så stryker även vi i andra rum (om vi stryker). Kanske att man hade gjort entrén aningens mindre och istället badrummet större. Men å andra sidan är det rätt skönt med en rejäl entré.

Screen Shot 2013-10-31 at 12.51.36.png
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Fundera på om det är av värde att ha köket så att det vetter mot altanen. Klart bekvämt och gör att man äter ute oftare.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.