ullberg
Tiden har kommit för att utse en vinnare i den mycket jämna kökstävling. Juryn har vänt och vridit på sina argument för att kunna komma fram till ett enhälligt beslut, det var svårt för det var väldigt många fina kök. Men vi lyckades slutligen.

Motiveringen lyder: Med mycket fiffiga idéer, och med massor av själ och känsla har Cecilia Åkerblom skapat ett unikt, varmt och vackert kök till ett överkomligt pris. Genom att återvinna köpmandisken från faster Elsas lanthandel och komplettera denna med skåp till bra pris, blandar hon gammalt med nytt på ett smakfullt och inspirerande sätt. Därför säger vi stort grattis till vinsten Cecilia!

http://www.byggahus.se/forum/kok/221414-fint-kok.html#post1829128
 
  • Gilla
ankirut och 4 till
  • Laddar…
ullberg
Ett bra val imho!

/U
 
Hej
Här kommer bilder på vårt nya kök. Vi har planerat det utifrån storlek funktion och trivsel och försökt anpassa det utifrån det. Belysning har varit viktigt för oss och det framgår av bilderna. Lägg märke till fönster spottarna..
Vi har tagit bort 2 väggar i det gamla köket som var från 1936 och byggt ut till ca 40 kvm och försökt att få en gammal stil med tak och golvlister från den tiden.
Hoppas en kitchen aid kan komplettera det vi åstadkommit ;-)
Hoppas på tur och att det kan ge inspiration till många andra..
Köket är ett Sentense kök med massiva ekluckor och golvet är ett sentinogolv. Det är riktiga stenskivor där de syns och 2 st Franke diskbänkar.
Köpt av Electrolux Home i Huskvarna av Tobbe...
Mvh Bengt & Jessica
004.jpg 005.jpg 006.jpg 002.jpg
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.