snarare en fd Filadelfia kyrka. Handpenning lagd och nu ser vi med spänning fram emot 1 november då vi äntligen får nycklarna kan komma in och börja rita och planera.
Så efter några månaders desperat letande då vi med råge växt ur vårt hus är vi äntligen på väg även om det lär ta till våren innan vi kan flytta in först ska ju en hel kyrksal förvandlas till en fungerande bostad och vårt nuvarande antingen säljas eller hyras ut.
Bäst av allt är att det bara är ett par mil hemifrån så vi kan under tiden njuta av större bostad på helger och lov då oftast familjen utökas med pojk och flickvänner till alla tonåringar i huset och då får vi ju en massa hjälpredor (y)
 
Roligt!

Bättre än det andra objektet som ni tittade på? Kan bli spännande lösningar med en sådan byggnad.
 
Får mig osökt att tänka på den där tv-serien om stora familjer. Var det inte nån som bodde i en bygdegård eller liknande.

Du måste starta en tråd och visa era renoveringar sen ;)
 
Ja funderar på att skapa en blogg för att dokumentera det hela.Jo i slutänden blir det nog bättre än det jätte lika logementet. Kvadrat metrarna var helt rätt priset med och det fanns tom ett garage så gubben är nöjd. Ja i källaren 1 rok övervåning 2 rok på 63 kvm, hela källar plan är på totalt 127 kvm och kyrk delen mellan plan 127kvm. Så med tanke på att vi är ute efter större sällskaps ytor blir ju en hel kyrksal helt perfekt att förvandla till kök och vardagsrum i öppen plan lösning fö kan vi nog få till fyra sovrum och badrum i anslutning till detta sen vad vi förvandlar en hel dop bassäng till blir en senare fråga :D
 
haaha vilket roligt objekt! Måste ju med stor nyfikenhet fråga vilken mäklare som förmedlat detta? ^^
 
Projekttråd är nästan ett krav på ett sånt här objekt! :D
 
Startar gärna projekt tråd då vi fått tillträde än så länge har vi hittat och köpt en pellets kamin och på lördag åker vi och hämtar ett begagnat kök tur man har lastbil att hämta med och förvara i så länge :D värme och kök är ju a och o .
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.