Vill du visa upp ditt kök? Tävla om en lyxig köksmaskin!

Den här veckans tävling är lite annorlunda och går ut på att du ska visa upp ditt kök. Den lyckliga vinnaren får en KitchenAid Artisan matberedare i valfri färg.

kitchenaid-artisan-150eac-creme.jpg

Vinner tävlingen gör den som på bästa sätt lyckas kombinera kök och bild – det bidrag som juryn finner mest inspirerande helt enkelt. Juryn består av Elina Blom Westergren, medlemmen timfelix alias Missfixtrix och Marlén Eskilsson.

Så här tävlar du:
Skapa en tråd i delforum Kök och ladda där upp 3-5 inspirerande bilder på ditt kök via vår bildfunktion (klicka på bildknappen i formuläret för att ladda upp). Posta sedan länken till ditt tävlingsbidrag i den här tråden så att vi ser vem som är med och tävlar.

Tävlingen pågår i två veckor och avslutas fredagen den 4 oktober, då vi också utannonserar vinnaren.

Juryns beslut kan inte överklagas. Bilderna kommer att ligga kvar efter att tävlingen är avslutad.

Denna veckas vinst är inte sponsrad.

Artisan är designklassikern med 30 års livslängd som är känd för sin styrka och effektivitet. Den är utrustad med en växellåda som ger tio olika varvtal. I tävlingspriset ingår också rostfri skål, degkrok, flatblandare, ballongvisp, och stänkskydd. Den finns i färgerna creme, gul, solgul, orange, espresso, brons, lila, röd, rosa, rödmetallic, turkos, grön, pärlvit, björnbär, hallon, tranbär, pistage, nickel, krom, vit och svart.

Värde: 5 499 kronor
 
  • Gilla
Tess Andersson
  • Laddar…
Fantastiskt golv (y)
 
  • Gilla
Mikael C
  • Laddar…
Elektriker08 skrev:
Fantastiskt golv (y)
Men om man tappar en macka eller en korvskiva blir den nog svår att hitta :)
 
  • Gilla
Elektriker08 och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.