M
Kan ni aktivera TLS 1.1 med AES eller bättre för webservern och appen?

Det verkar ligga en redirect från port 443 till port 80. Svårt att kolla från mobilen.
 
Redigerat av moderator:
Nej, det går inte. Delvis så är inte mjukvaran anpassad för det utan tar i alla redirects och alla includes (tex javascript, css, bilder), delvis ligger det myriader och åter myriader hårdkodade länkar med http://www.byggahus.se... i början och delvis så har bara ett fåtal av våra annonsleverantörer stöd för SSL. Så vi är fast där vi är under överskådlig tid framöver.
 
M
Alla hårdkodade länkar, includes, osv, är lätta att fixa med en url rewrite. Annonserna är kanske svårare om du inte vill köra dem genom egen proxy...
 
Fast gör man en rewrite från http till https så studsas man ändå över okrypterat, vilket ju tar bort stora delar av poängen. Och sedan så går det inte att redirecta POST-requests heller.

Och angående annonser, så jo, vi vill köra dom genom en proxy, men vi får inte. ;)
 
M
Ja, det är ju synd.... men att forumet skulle vara hårdkodat istället för relativa länkar är ju dumt...
 
Mja. Delvis så trodde man för några år sedan att man skulle rankas högre i google ifall man inte använde relativa länkar. Delvis så säger faktiskt standarden ( http://tools.ietf.org/html/rfc2616#section-14.30 ) att man måste använda absoluta länkar ibland. Sen kan man tycka att de som skrivit forummjukvaran vi använder borde varit så kompetenta så dom sett till att det funkar ändå. Men det har dom inte gjort.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.