Har läst att några av de stora husleverantörerna bygger efter egna ritningar om man har ett hus som inte finns, blir det mycket dyrare eller är det sak samma? Vilka är bäst att ha att göra med och mest tillmötesgående? Sitter och funderar om vi ska bygga lösvirke eller inte. Husmodellen vi vill ha är 1-plans hus med vinkel och ryggåstak och stor glasat parti i vardags rum mot söder.
 
Det är nog många som gör så.

Sen kan man ju alltid utgå från något av deras kataloghus och göra ändringar till det man själv vill ha. Vi gjorde drastiska ändringar med A-hus, Eksjöhus och Trivselhus. Inga problem!

Nu har vi hamnat med A-hus, och kostnaden för omritningen och andra konsultationsutgifter kostade oss 20.000:- ungefär.
Men iom att vi provade hos andra samtidigt fick vi ner priset lite till när man påpekade den andres lägre pris... osv 8)

Lycka till!
 
De flesta kan men det är inte lika många som vill...

Det beror också lite på det allmänna orderläget, det är lättare att producera sina egna konstruktioner och har man bra orderstock tackar man gärna nej till special.

Vet inte vilken nivå du vill lägga dig på, men kolla t.ex med följande:

Karlssonhus
VallsjöHus
Kungshus
Lövsta Trähus
Sävsjö
Trivselhus
Kvalitetshus
WillaNordic

det finns många fler, det är bara att ringa runt.
 
Vi skickade ut 14 offerförfrågningar och fick 2 svar... Säger en del om marknadsläget ;)
 
BraHus hade vi inga problem med alls när det gällde våran ritning, de verkar toppen. Hos oss drog ändå Borohus det längsta strået.....bäst kontakt med säljaren och goda referenser av den lokala entrepenaden. Men det kunde blivit vilket som egentligen....lycka till!!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.