Hej,
Ska beställa CMS-fräsmodul med basenheten från butik i Europa. Har kollat tills ögonen blöder på alla butiker jag kan komma på bla efter att ha gått igenom trådarna om import på detta forum.

Hade tänkt beställa från tyska Gerschwitz som har bra priser och utbud och där jag beställt tidigare. Hittade sent engelska FFX.co.uk som har överlägset bäst priser bla TS55 rebq för £272 +£30 frakt iofs med UK-kontakt men det är väl lätt fixat.

Min tanke är om jag nu hittade FFX sent så kanske någon på forumet sitter inne på en bra butik som inte nämns på forumet med fina priser på Festool.

Mvh/Anders
 
Jag har skickat ut lite offertförfrågningar inför ett större inköp (TS55, OF1010 och CTL Midi + lite annat krafs). Billigast fick jag från http://www.nonpaintstore.nl/ och http://www.ach-autocolor.com/. Den senare kommer jag nog nappa på. Jag skickade dit efter att surfat fingrarna blodiga på ebay.de, där de verkar ha bra omdömen (användarnamnet är autorefinish).

Jag har dock inte köpt några verktyg från någon av dem, så jag kan inte go i god för eller rekommendera.
 
Autorefinish har två konton i eBay, vet inte om det är samma återförsäljare bakom båda kontona.
Men förra året köpte jag köpte en Flex satineringsmaskin från det kontot som har nästan 35000 goda omdömen.
De har en enhetsfrakt på ca 150 kr, tog ungefär en vecka att få paketet.
Kommer nog att handla mer av dem då de är oftast billigast på Flex med frakt inräknat.

Enda invändningen jag har är att insatsen för maskinen i lådan var sprucken vid leverans. Alltså inte själva lådan utan bara insatsen för maskinen har antagligen skramlat en del under frakten. Fotade och skickade bilderna till dem men fick aldrig något svar.
 
Intressant. Hoppas att du skrev det på deras ebaysida. Då blir dom ju tvugna att bry sig...
 
Det gjorde jag faktiskt inte. Antar att det är försent för att lämna omdöme nu.
Tvekade en stund men kom då fram till att det är ändå förmodligen inte deras fel utan fraktfirmor som är oförsiktiga i sina hanteringar.

Men det finns ju en tysk ÅF som fyller lådorna med frigolitbitar/upplåsta plastpåsar som en forummedlem skrev om i Tysklandsimporttråden:
http://www.byggahus.se/forum/verkty...klands-shopping-av-verktyg-2.html#post1237847
 
Köpte en Bosch GCM 8SJ från AutoColor för ett tag sen, funkade fint.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.