Vilka finns det? Hur vi än vänder och vrider på det har vi hittat max 2 hus som passar på vår tomt. Och känner att vi skulle vilja ha fler att välja på. Letar därför efter leverantörer dä man kan ändra i Planlösningen utan att det ska kosta skjortan!
 
Det finns nog massor att välja på om det är det enda kravet. Har du någe mer krav tro?
 
Vi bygger nu med A-hus, och det kostar inget extra för att ändra planlösning om man utgår ifrån en befintlig husmodell. Det enda som blir är att det ska räknas av eller till på materialet. Har man stora förändringar så kan det räknas som ett nytt arkitektritat hus, och då la de på någon hundratusing. Har även kollat på andra husleverantörer som heller inte tar något extra för ändrade planlösningar.

Vilka husleverantörer har ni tittat på?
 
Hos Trivselhus kan du ändra hur du vill i planlösningarna och du kan även rita/få ritat en helt egen/unik planlösning efter dina önskemål, helt utan kostnad...
 
Vi bygger med ekeforshus och har ritat helt själva utan extra kostnad.

Vårdårda tror jag med är flexibla.
 
Fiskarheden tog heller inget extra för att ändra i vrida lite som man ville på rum o planlösningar
 
Det är nog snarare så att det är några fåtal husleverantörer som _inte_ låter dig ändra planlösningen kostnadsfritt (ev smålandsvillan av rent produktionstekniska skäl). Har ytterst svårt att tro att någon av husleverantörerna i dagens marknadsläge inte skulle bjuda på det utan extra kostnad. Gör du större konstruktionstekniska förändringar så kan det naturligtvis påverka kostnade, flytt av hjärtvägg eller liknande, men annars kan du säkert "kräva" det idag.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.