Vi har den fantastiska förmånen att kunna bygga nytt på en havsnära bergig tomt utanför Göteborg. Tomten är så pass speciell att det känns rätt att anlita en arkitekt för att få ett så anpassat hus som möjligt efter tomtens förutsättningar.

Det är dock svårt att välja bland de mer eller mindre kända firmorna om man är novis på området och tips mottages därför tacksamt! :rolleyes:

Vi är mest osäkra på vilken stil exteriört vi vill ha och är helt ute i det blå vad gäller detaljer. Husen i området är av alla de slag, detaljplanen begränsar i viss mån viss mån möjligheten till utsvävningar. I stora drag vet vi vilka behov och önskemål vi har gällande funktionalitet och troligtvis vill vi utgå från en trästomme.

Tack på förhand!
 
Du har PM
 
Och jag som hade önskat att kunna läsa svaret också... typiskt... ;)
 
Jag gillade att jobba med http://www.arcticstudio.se/, de gillar form och trä och var roliga att ha en dialog med, levererade som jag förväntat mig.
 
Alla arkitekter kanske inte var inblandade i enstegstätade fasader ;)

Vi kör med http://www.tailor-made.se/ i Göteborg, Fredrik och Anna. Funkar fint, många bra idéer och lyssnar på oss vad vi vill ha. Iofs är det ett lite speciellt hus vi ritar på...
 
Hej, Anv Per-Jo:s konto används utav en före detta medlem som vi bannade för ett tag sedan, Detta efter 3 varningar med 6 olika personliga påhopp. (4 mot användare 2 mot moderatorer)
Vet ej om Per-Jo:s konto är kapat av denna fd medlem eller om han haft det som extrakonto under ett par år.
Jag rensar bort "per-jo"s inlägg då det skrevs som en provokation.

Mvh
Stefan, Moderator
 
Redigerat:
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.