Kaklet är underbart och kommoden blev superfin. Grattis till fint badrum!
 
Den putsteknik ni använde var väldigt intressant! Rapportera gärna hur den funkar i duschhörnan. Just i duschen vill man ju gärna kunna skura med sura rengöringsmedel.
 
Tack Gafsan! Så här långt funkar det bra, vi har haft det uppe i några månader. Såpan bildar ju ett ytskikt på väggen så att vattnet inte sugs upp, jag hoppas att det innebär att kalken (vi har egen brunn med hårt vatten) inte får möjlighet att fästa. För det är ju som sagt bara såpa som gäller för rengöring.
 
Väldigt fint! Och en trevlig lösning på alla vis! :)
 
Tycker också att det blev mycket lyckat. Annorlunda men passande och snyggt. Spännande med väggbehandlingen.
 
Imponerad av hantverket och vilket fint resultat det blev!!
 
Så fint, coolt och härligt!!! Grattis till väl utfört arbete och finfin design! Mycket inspirerande.
 
Hade varit himla spännande att få en liten utvärdering på badrummet såhär 5 år efter? Om där kanske är något ni skulle gjort annorlunda med facit i handen?
 
  • Gilla
Carro_D
  • Laddar…
Jag är också nyfiken på hur det har funkat med marrakech-golvet, är det mycket jobb med det?
 
Vi upplevde inte att det var jobbigt. Med tiden byggdes det upp en ljusnad från kalkavlagringar (vi hade hårt vatten och behandlade inte om golvet på fyra-fem år eller så.). Den gick lätt att få bort med våtslipapper och sedan ombehandling. Vet även att de rekommenderar en annan ytbehandlingsprodukt idag än när vi köpte det, som de säger är bättre.

Vi använde det som enda badrum i flera år, och var nöjda med det. Byggde sedan ett annat på övervåningen som var lite mer konventionellt. Men skulle inte ändrat på nåt med detta, det hade speciella förutsättningar och blev fantastiskt. Bor inte kvar där längre dock.
 
  • Gilla
FJ043
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.