En icke-elektrisk krona ska det vara i såna fall, och det kan faktiskt bli jätteläckert i ett vackett badrum, men då ska badrumet vara stort oxå... minst 20kvm
 
KarlXII skrev:
Kronor är väl tjusigt iofs...men de ger ju ingen mysbelysning precis...
Det får man om man har dimmer på lamporna.

Ibland tänder jag inte el-lamporna utan tänder bara dom 21 st stearinljus. Det är myssigt ;D
 
Mmm...med ljus kan jag tänka mig att det är fint..
Sen är det viktigt att det är MÅNGA kristaller också..
 
min är full av kristaller ;D
 
lajbanson skrev:
Jo det gör ju tydligen svarta diskmaskiner oxå  :-X ;)...
??? :-/ ???
Ida skiner solen och ja är väl ovanligt trög... :-/
 
väljer svarta vitvaror istället för rostfritt som hela gatan har...
 
Ja ja ja okej okej okej då... ;) Men jag har vita.. ;) Ville bara göra en markering kära Lajban...osså är det ju skillnad på svart och SVART... 8)

Susig i huvet av våren...värmen och vanskliga vetskapen om att jag borde skriva något mycket mycket svårare och tråkigare än det här...
 
Svart är en otroligt vacker färg, men det ska användas med försiktighet :)
 
Härligt att höra hur olika smaken är hos folk, kristallkronor som jag ser att många tycker om skulle jag inte sätta upp i mitt hus.

Eller förresten, jag tror faktiskt jag har nåt gammalt dammigt hängande på sommarhusets vind som har tillhört mig en gång i tiden, kanske kan vara kul att ha i garaget ;D

Jag väljer en annan klassisk lampa nämligen en Cafélampa, ni vet en sån där helt rund i mattglas.

Om ni nu nödvändigtvis vill ha en massa kristallkroner tycker jag nog att ni skall kolla på auktion, vi ser nog en 5-6 st varje helg på vår lokala auktion.
När ni ändå är på auktion kolla in de gamla garderoberna/linneskåpen i ek, de brukar gå för en mycket billig peng ungefär som en länga inredda ikea garderober. Oftast tycker folk att de är för stora och klumpiga, men man kan väl inte ha för mycket garderober?
 
Glömde en massa ;) ;) ;) ;) i mitt inlägg ;D
 
testa blocket.se det gjorde vi och gjorde ett riktigt bra fynd. En antik (30 tal) krona som vi fick värderat till 50.000 betalade vi 4000 för. Vad jag menar är att blocket.se är ett bra forum för detta och värt att testa.

Tjingeling
 
Varför poppade den här länken upp? Hur har det gått då, har du hittat nåt fint till taket?
När man klarar av att ro ett husbygge iland kanske man kan bygga en takkrona själv. Ta tex ett gammalt vagnshjul, (eller vad som helst) och spika fast ljuskoppar i, fixa bra upphängning så du lätt firar ned den för ljuständning. Till vardags lyser du upp ditt alster snett underifrån för att få allmänbelysning. Prismor kan oxå hängas dit men dom är det ju faktiskt ganska mycket jobb med...
-eller köp en kristallkrona ::)

/Ulle-nyfniken
 
PEKA skrev:
testa blocket.se det gjorde vi och gjorde ett riktigt bra fynd. En antik (30 tal) krona som vi fick värderat till 50.000 betalade vi 4000 för. Vad jag menar är att blocket.se är ett bra forum för detta och värt att testa.

Tjingeling
Schysst fynd!! Grattis!
Jag såg visst inte inlägget, blädderknappen funkade visst inte här...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.