Redigerat:
Ja, javascripten är lite skakiga. :) Vi håller på att skriva om hur dom är uppbyggda för att minska hur dom är beroende av varandra och på så sätt minska risken att ett skript tar sönder ett annat.

Ifall man "lagar" åäö i länken så den blir http://www.byggahus.se/nyheter/ny-teknik-för-att-utvinna-el-ur-vågor så fungerar den. Var hittar du den trasiga länken?
 
Länken hittades på högersidan här. Har identifierat problemet som att åäö osv blir kodade till urlkodning vilket blir fel. Så ett tips är att använda länkar utan åäö. För övrigt så vart jag nu åter tvungen att slå av javaskript för att kunna skriva ett inlägg.
 
Vilken webbläsare och vilket operativsystem använder du? Det här med url-kodning är inte sidans fel, utan det är en del webbläsare som gör lite skumma saker ibland, Det enda vi kan göra är att motverka problemen genom att lära servern förstå urlcodade urler. :)

Vi vet att det är problem med åäö på vissa plattformar, men har tyvärr inte hittat någon riktigt bra lösning för det. Vi har några uppslag som vi ska prova, men vet inte riktigt när vi kan ha fått det att fungera riktigt.
 
Linux/FF2
 
Firefox 2?

Den är verkligen jättegammal. :(
 
Det är svårt att installera om på denna dator. Men det finns ingen anledning till att vanligt forumläsande skall göras så krångligt!
 
Det funkar inte med Linux/FF12 heller.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.