Hej
Är det någon som har en aning om huruvida det är billigare att ta de vitvaror som erbjudes med husleveransen eller att själv jaga prylar på typ el-giganten, on/off mm. ?
Vad verkar vettigast ?
Samma sak gäller väl även badrumsporslin och liknande
 
När vi kollade med Älvsbyhus så tog dom orimligt mycket betalt om man ville uppgradera vitvarorna till högre standard.
Det skulle bli billigare gå ut på stan och köpa dom uppgraderade vitvarorna.
 
  • Gilla
MattiasDalin
  • Laddar…
Om man inte är så noga på märken, lönar det nog sig att vara vaken på kampanjer hos storbutikerna. Kan man tänka sig olika märken, så sparar man säkert en slant. Framför allt om vitvarorna är "lite dyrare".

Husleverantören garanterar ju å andra sidan en viss modell under ett år, vilket gör att de kanske har svårt att matcha priserna. Om en husleverantör verkligen ville hålla låga priser skulle de nog skriva "det ingår nån sorts spis med glaskeramikhäll, vi får se vilken modell som är billigast när just ditt kök ska levereras..."
 
Vi begärde in priser från leverantören och med detta gick vi ut på nätet och valde efter det att utesluta leverantörens erbjudande.
men dock skall jag nämna att vi inte ville ha det märke som medföljde och tittade därför inte hur husleverantörens priser höll på samma märken i butiken.
 
Vi bytte ut alla vitvaror som var standard, vi tog in priser från Elgiganten m.m. och jämförde med hustillverkaren. Hustillverkarens pris var i några fall lägre eller ungefär samma, vi blandade olika märken (Husqvarna och Siemens). Det lönade sig inte att köpa detta själv, samt strul med leverans och betalning.

Dock bytte vi ut badkar och badrumsinredning.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.