Här kommer lite av våra erfarenheter av Myresjöhus mm.

Vi fastnade för Myresjöhus Villa Växa II efter mycket velande då huset är stort och hyfsat prisvärt. Dock tillkom hur mycket kostnader som helst till ursprungspriset men vi känner oss ändå ganska nöjda trots att säljarens attityd förändrades markant efter att vi skrivit på. För att innan vara trevlig och tillmötesgående är han nu kort och näst intill otrevlig när vi kommer med nya frågor.

Enligt Myresjöhus kan bygget tyvärr inte startas förren i sommar med inflyttningstidpunkt i slutet av hösten vilket känns oändligt långt fram, men den som väntar på något gott...

 
Vilken blir slutnotan för huset?
 
Slutnotan exkl kostnader för tomt, anslutningar mm blir ca 1,7 mkr inkl garage men då har vi valt till en hel del som putsad fasad, kamin, badkar, bättre kök o vitvaror mm.
 
Hej King

Vi funderar också på Myresjö, i Umeå.
Vart ska Ni bygga?
 
Vi bygger i Skåne.
 
Vi har fått ett förslag på Villa Växa I 104kvm på ca 1800000.
Då ingår garage + carport, samt takkupa, inv. trapp, entreveranda och braskamin.

Med det priset känns det som om det vore bättre att bygga 2:an för 1.7 M istället.

/S
 
Vi tyckte 2:an var mer prisvärd då huset är större för ungefär samma pris.

Invändig trappa ingick ej i vårt pris men takkupa gör det samt det normala garaget (4,2 m brett). Dessutom har vi målningförberett vilket medför att vi tapetserar och målar själva (ej groventre + bad). För det drog Myresjöhus av ca 55 kkr och vi räknar på att våra materialkostnader uppgår till ca 25 kkr.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.