Någon som har ett tips på en billig mekanisk termostat med slutande kontakt för en larmapplikation?

Egentligen två applikationer.. Dels vill jag ha ett larm om temperaturen i huset går under 15 grader, dels vill jag ha ett annat larm om det är risk för frost i pumphuset. Så ett par justerbara, billiga, termostater är vad jag söker.

Tips mottages tacksamt! (y)
 
Föregångaren till denna: http://www.clasohlson.com/se/Rumstermostat/Pr361971000 har jag använt som temperaturvakt. Den hade C/NC/NO anslutning. Det står inte på hemsidan om denna har dessa möjligheter, men du kanske har nära till en butik där du kan glutta i förpackningen. I en raggarinstallation mot en gammal Nokiatelefon med kontantkort lödde jag in trådar på en av knapparna och programmerade in snabbuppringning. Då tempen sjönk under inställt värde så ringde telefonen till mig. Har man då lagt in numret i kontaktboken som till exempel "Temperaturlarm sommarstuga" så har man en superbillig temperaturvakt då dom flesta har en byrålåda full med gamla telefoner.

Annars så har du denna: http://www.kjell.com/sortiment/el/elektronik/byggsatser/termostat-30-till-150-grader-p87048 . Den har jag dock inte testat eller vet hur man justerar in gradtalet, men den ser rätt användbar ut.

MVH

Anders
 
Conrad.se har några både mekaniska och digitala. De mekaniska har jag själv använt i flera applikationer.
Tex. 551698

Mvh
/Berra
 
Conrad verkar lovande. Tack!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.