nikasp
Jag har ca 20 kvm gräs som börjar bli djungel utanför lägenheten och tänkte köpa en liten billig trimmer. Kan den här vara nåt att ha: http://www.jula.se/grastrimmer-art-23-easytrim-721059

Orsaken att jag vill ha en svinbillig en är att vi till hösten kommer att bli en riktigt förening och förmodligen köper in klippare och annat. Orkar just nu inte vänta på att Skanska ska fixa klippning, trots flera mail som jag fått "vi har tagit emot ditt ärende" så har det klippts en enda gång i sommar (nytt rullgräs).
 
Låna en vanlig gräsklippare av släkting/arbetskamrat/etc?
 
nikasp
"Alla" bor i lägenhet eller har stuga grymt långt bort så det blir för tjorvigt. Hade en riktigt billig från Biltema som gjorde jobbet för 150 spänn, 45 mil bort i ett förråd nu, men tänkte fixa en lite bättre.

vojma skrev:
Låna en vanlig gräsklippare av släkting/arbetskamrat/etc?
 
Köp och se glad ut samt sälj på Tradera för 500:- sen :)
 
Har en i Jkpg för en 50 lapp:)
 
nikasp
Det blev en sån här Bosch ART 23 Combitrim för 649 spänn på Bauhaus till sist. Så nu har jag en billig Biltema *och* den här. Den funkade bra, MYCKET bättre än den gamla Biltema som ändå var OK, men irriterande att bilderna på förpackningen visade en smart kanttrimningsbåge som inte alls följer med den här modellen. Drog ett mail till Bosch och klagade, få se om de kan fixa en åt mig.

http://www.bosch-pt.se/boptocs2-se/Tr%C3%A4dg%C3%A5rdsmaskiner/Tillbeh%C3%B6r+tr%C3%A4dg%C3%A5rdsredskap/SE/sv/aw/Gr%C3%A4strimmer/169222/ART+23+Combitrim/9321/3165140349512/index.htm
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.