Vi bor i ett hus från 1863, renoverat 1965-1970. Vi har platsbyggda garderober och i flera rum och i flera av dem sitter det skenor utmed väggarna i garderoben så man kan flytta små hållare till hyllorna å justera deras plats efter behov. Vet någon var jag hittar att köpa sådana? gamla eller nya??
 
nix, det är bara moderna pelly/elfaliknande system. Mina ska sitta på sidoväggarna menar jag, inte baktill, å kunna hålla hyllor eller korgar å kan flyttas upp å ner, som sådana som man sätter baktilli elfasystemet men fästes på sidorna istället.
 
Bild underlättar men om det är som jag gissar...
Dvs ert system har typ breda flärpar som går in i spår i masonit.
Är det så finns det inget som passar idag och jag vet inte hur många jag slängt.

/Kent
 
Låter som de som finns i våran lägenhet. Vad gör man när hålen i masoniten är utslitna och korgar med list sländigt ramlar ner? Finns det något annat korgsystem som passar i en sådan garderob?
 
Inte vad jag vet, tyvärr

/Kent
 
Typ såna här
 
  • ImageUploadedByByggahus.se1342343275.218923.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Åhå! De som jag tänkte på sätts fast i hål i masoniten. Lodräta lister i metall är ju så mycket bättre! Skenorna däremot verkar vara samma princip. Jag är också nyfiken på var man får tag i detta system!
 
Sommartorparn

Jag vet hurdant system du menar. Det är ungefär samma men utborrat i masoniten, vår sitter redan där och vi vill inte ta väck den utan sätta på såna här skenor. Min gissning just nu är dock att handeln anser detta förlegat å alla ska köpa små lösa hurtsar att ställa på varandra eller pellysystem istället. Därför så svårt å få tag på kanske...
 
Loppisar? Blocket? Tradera?
 
Jag letar runt. Har funnit att Hettich har sådana i sin produktkatalog men kan inte hitta någon info om vilka som är återförsäljare för dem. De kallar dem hyllbärarskena men ingen annan sida använder det namnet. Hittar något som kallas hyllbärarlist på garderobspecialisten.com men svårt att se om det är sådana jag söker.
 
Någon som har den här lösningen å kan sälja till en garderob??
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.