Tackar, tackar

Tror inte att elen ska vara något problem i detta fall. Naturligtvis måste man kolla upp det lite närmare men näe det ska inte vara några problem.

Tycker definitivt att man ska ha en dusch i tvättstuga/groventre. Rätt praktiskt att kunna dumpa smutskläder, ta en dusch och komma in i huset ren och fin efter att ha legat under bilen och blivit oljig och smutsig.

Jag hadde dusch plus bastu i tvättstugan i föräldrahemmet och jag tycker att det funkar alldelles utmärkt. Där var inte avstånden mellan dusch och tvättmaskin särskillt stort och det var ok enligt behörig elektriker, vi hadde inte ens jordfelsbrytare på det huset och de har bidragit till betydligt generösare elregler i våta utrymmen
 
Jag gillar Mats_o-trappan. Jag är tveksam mot att man på morgonen vill duscha i grovköket, eller ha bastun där. Ibland vill man ju duscha samtidigt. Kan man inte ha dusch/wc och bastu i ett och med ingången varken mot grovkök eller entre utan mot hallen?

Ändrade lite i köket och vardagsrummet också...

Vi i Villa skriver lite om tvättstugor tex
http://www.viivilla-kokochbad.se/articles.asp?mode=ShowArticle&articleid=1911&Cat=&sCat=
och
http://www.viivilla-kokochbad.se/articles.asp?mode=ShowArticle&articleid=2160&Cat=&sCat=

Här är en bra tråd om tvättstuga
http://www.byggahus.se/forum/showthread.php?t=51656

Pernilla
 
Morgonduschen utgick jag från att den skulle ske i det stora badrumet. Jag tycker fortfarande att det är skönt att kunna komma in som en vandrande "sophög" och bara kunna dumpa kläderna, kliva in i duschen och sen gå ut i huset ren och fin, fri från dynga och stallukt om man nu kom därifrån eller olja,sot,smuts och grus om man nu har legat uner bilen ett tag.

Det är detta jag vill hålla borta från huvudentren. Säg att du kaklar tvättstugan och lägger golvvärme så blir den en lika trevlig bastuplats som någon annan

För att förbättra trappan lite så kan man ju göra en liten klädkammare/stor garderob under trappen. Sen kan man ställa några vanliga garderober i trappens innerhörn

Köksändringen var jag inne på men jag skulle vilja göra öppningen åt andra hållet. Så att man får en rak väg från trappen rätt in i köket.
 
Aaah - arkitektfirmorna ligger risigt till när goda råd blivit gratis :)
 
Jepp. Och vi "jobbar" kväll och helg också ;D
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.