Har fått påhälsning av byggfirma som gått runt i området och letat tänkbara objekt att renovera tak/fasader.
Då vi är i stort behov av att byta ut träpanelen på huset så var vi tänkbara kandidater för firmans erbjudande om att i princip på stående fot (innan Juli) bestämma oss anta erbjudandet till ett "bra pris". Annars är det kört.

Efter att ha bett om referenser (fick nummer till 2 åldringar över 80 år) och letat omdömen men inte hittat några så känns det som en press att behöva bestämma sig på stående fot.

Om välrenommerade och solida byggföretag sedan åratal (kollat och stämmer) måste gå runt och leta kunder, bör man ana att det är något som inte känns bra, eller....?

Hur kan man veta att det här är seriöst?

Eller är vi dumma som inte hakar på ett "bra pris" och en snabb åtgärd på ett problem som är överhängande för vår del.... hur kollar man sånt här?
 
Låter ju lite mystiskt...
 
Ett sätt är att ta kort på erat hus och sedan lägga in dessa med offerten så får ni sedan se om erbjudandet var så bra. Men det är stor varningsklocka på att de pressar er att på " stående fot" anta erbjudandet.
 
Min tanke när du berättar om händelsen är att det kanske inte är den firman, utan någon som utger sig att vara från den firman eller en firma som har nästan identiskt namn som den etablerade...
 
Hade nog lugnat mig och tagit in offerter från firmor man har valt ut själv, allt för billiga pris brukar innebära allt för snabba jobb.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.