Hur fick ni tag i er tomt?Genom husföretaget, kommun eller privat. I vår kommun har inte några husföretag nån bra tomt och vi är långt bak i kommuns tomtkö också. Så vårt hopp är väl att hitta en tomt själva, men var gör man det. Snälla hjälp, hr ni något tips var man kan leta tomt.
 
Lägg ut alla krokar du kan, var än du vänder dig. Fråga i kassan på ICA, knacka dörr, var trevlig och prata dig varm för området du vill bo i. Så KAN du springa på rätt person till slut! (det gjorde vi...)

Trägen vinner!
 
Viltfjall:

Ja, det är väl så vi får göra. Men man känner sig lite påträngande ibland. Men vad gör man inte för den perfekta tomten. :)

Kram och tack
 
Titta ut vilket område ni vill bo i, ta reda på vem/vilka som äger marken och knacka sen på deras dörr och fråga om ni får köpa en bit mark. Kostar ju inget!(att fråga alltså) :)
Lycka till
/jeppe
 
Var söker ni tomt?
 
tina.m skrev:
Man ska inte låsa sig vid att enbart söka via internet tycker jag.
Bäst pris/prestanda får man säkert av "folk" som inte hänger ut sin tomt på internet (mäklare, husfabrikanter etc) utan av markägare som kanske börjar bli till åren, skruvar sig inför nästa fastighetstaxering eller bara faktiskt inte FÅTT frågan än från någon som vill bygga hus på dennes mark :) Så var det för oss och vi är evigt tacksamma mot oss själva för att vi INTE gav upp trots att det såg hopplöst ut länge med kraven: vatten, ostört, sol och lättjobbat :)
 
Vi söker i Norrköpingstrakten och Söderköpingstrakten.................har ni någon fin tll salu? ;)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.